Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, όπου και εξακολουθώ και κατοικώ έως σήμερα.
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και έχω εξειδικευτεί στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας Συμπεριφοράς.
Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου και από το 2007 έως το 2017 εργάστηκα στο Κέντρο Alzheimer της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας "Ο Νέστωρ" (www.nstr.gr) .
Από το 2013 απασχολούμαι ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια, αναλαμβάνοντας θεραπευόμενους με διαταραχές άγχους, συναισθηματικές διαταραχές, προβλήματα στις σχέσεις, διαταραχές διατροφής, προσφέροντας ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, εφαρμόζoντας το γνωσιακό-συμπεριφοριστικό μοντέλο αλλά και παρέχοντας συμβουλές σε άτομα που φροντίζουν ασθενείς με άνοια. 
Από τις αρχές του 2018 είμαι συνιδιοκτήτρια του Συν τω Χρόνω - Κέντρο Υγιούς Γήρανσης και Μνήμης στο Περιστέρι Αττικής, όπου η κύρια δραστηριότητά μου είναι η νευροψυχολογική αξιολόγηση (τεστ μνήμης), η ενδυνάμωση μνήμης και η συμβουλευτική για τη φροντίδα στην άνοια (www.syntochrono.gr). 
Παράλληλα το τελευταίο διάστημα συνεργάζομαι με τον Δρ. Δημήτρη Ρηγόπουλο - Ιατρείο για τον Διαβήτη, συν-συντονίζοντας την πρώτη ομάδα αυτοδιαχείρισης και αντιμετώπισης του στρες στον Διαβήτη (Πρόγραμμα "ΡυθμίΖΩ"). 
Ψυχολόγος στην Αθήνα